CALLIPE Marques Sobre nosaltres Contacte cat esp en

Marques

Helly Hansen és una marca noruega creada el 1877 per Helly J. Hansen, pescador noruec, que al llarg de la seva història s'ha caracteritzat per oferir la més alta tecnologia i el millor disseny en tots els seus productes. Abasta disciplines com la nàutica, el ski, la muntanya i el training. Precursor del sistema de 3 capes i inventor del primer folre polar del mercat. En les seves col·leccions es pot trobar una àmplia gamma de tèxtil, calçat i complements.


"Construïts sobre 50 anys d'enginyeria en roba de rendiment d'avantguarda, som la marca de navegació líder al món i un líder britànic en esports de tir i eqüestres. Fem servir la mateixa tecnologia de tela que protegeix als nostres corredors oceànics per mantenir-te sec i còmode ja sigui que estiguis a la cadira de muntar, disparant o practicant qualsevol activitat a l'aire lliure." - Musto


"És aquest sentiment que tots estimem. Estar com a casa a l'aire lliure. Pluja, vents gelats, potser fins i tot una mica de sol ... realment no importa. L'aire lliure ens dóna vida. Aquest és el sentiment darrere de Berghaus. Des dels primers dies sobre la botiga al nord-est d'Anglaterra, hem recorregut un llarg camí. Tenim més de 50 anys d'experiència en la creació d'equips per a activitats a l'aire lliure que estan dissenyats per durar i adorar a tot el món. Sabem que un gran kit és la diferència entre gaudir de l'aire lliure i estimar-lo de veritat." - Berghaus


Creada el 1928 té els seus orígens a Austràlia. Líder indiscutible en el món de la natació, desenvolupa una amplíssima col·lecció de bany, tant d'alta competició com d'entrenament i temps lliure. Altament visible en totes les competicions de natació, té actualment el seu màxim exponent en els nedadors Caeleb Dressel i Mireia Belmonte .


La marca preeminent de boxa des de 1910, Everlast és el principal fabricant, comercialitzador i concessionari mundial de boxa, MMA i equips de fitness. Des dels llegendaris campions Jack Dempsey i Sugar Ray Robinson fins a les superestrelles actuals Benson Henderson i Canelo Alvarez, Everlast és la marca escollida per generacions d’atletes professionals campions del món. Construït sobre una herència de marca de força, dedicació, individualitat i autenticitat, Everlast és una part necessària de la vida d’innombrables campions. Amb seu a Manhattan, els productes d’Everlast es venen a més de 75 països i 6 continents.


Scuderia Ferrari


KTM Red Bull


Marc-Márquez


Yamaha-Monster


Alpine F1 Team


Mercedes Petronas


Red Bull Racing


Valentino Rossi-Monster